Academica Business College

Academica Business College is een global kenniscentrum dat samenwerkt met universiteiten en onderzoekers uit Nederland en andere werelddelen. Het biedt bestuurders, managers, toezichthouders, leerkrachten en andere professionals uit de profit en not-for-profit sectoren, een platform om samen te ontwikkelen en te onderzoeken m.b.t. effectief leiderschap, professionalisering, innovatie en maatschappelijke ondernemerschap, belangrijke thema’s van een sterk veranderende 21e eeuw samenleving en anders georganiseerde bedrijven en instellingen

Onderwijs

Academica Business College is vanaf haar oprichting werkzaam in onderwijsveld en organiseert leiderschap-ontwikkelprogramma’s en professionaliseringstrajecten voor (adjunct)schoolleiders, IB-ers, HR, leerkrachten en bestuurders al sinds 2006. Naast leergangen, (her)registratieprogramma’s, masterclasses en een internationaal onderwijscongres organiseren wij sinds 2016 ook de deeltijd MBA Leading 21t Century Learning, voor leidinggevenden en bestuurders in het onderwijs.

Trefwoorden die ons kenmerken zijn: hoge kwaliteit, wetenschappelijk onderzocht, internationaal, innovatief en toekomstgericht.

Scroll Up