Action Learning Academy

De Action Learning Academy is een bijzonder opleidingsinstituut dat leidinggevenden en hun mensen helpt om het beste uit zichzelf te halen en gelijktijdig te werken aan ijzersterk teamwork.

Onze inspiratie? Wij faciliteren organisaties, teams en medewerkers hun verborgen potentieel te ontdekken, betekenisvol samen te werken en de prestaties aantoonbaar te verbeteren.

Onze visie? Mensen willen geen opleiding of training die abstracte en vaak niet-toepasbare kennis overdraagt. Ze hebben een directe verbinding met de praktijk nodig, willen zo concreet mogelijk leren en een willen een gevoel krijgen bij de prestatie. Learn to act, act to learn.

Action Learning is een bewezen en prestatiegerichte aanpak die de leertransfer versterkt, mensen vaardiger en teams wendbaarder maakt. Dit past ook bij onze belofte…… van individuele actie, naar een collectieve prestatie.

Er zijn vele definities van Action Learning, maar het komt er in de kern op neer dat als je direct toepast wat je hebt geleerd, je pas écht leert. Er bestaat toch ook geen schriftelijke cursus zwemmen?

Wij zijn in Nederland en Duitsland affiliate van het World Institute for Action Learning (WIAL) en bieden als instelling gecertificeerde Action Learning Coach, leiderschap en management programma’s aan.

De Action Learning Academy is ook aangesloten bij het Centraal Register voor het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), Registerleraar en het International Coach Federation (ICF).

Onze belofte: wij brengen via het teammanagement de visie en strategie tot leven en brengen leren naar de werkplek, ontwikkelen leiderschap op ieder niveau, verbeteren samenwerking en creëren waarde voor organisaties, klanten en medewerkers.

Scroll Up