Blankestijn & Partners

Om anderen te leren veranderen, moet je zelf durven veranderen

Businessman standing on a beautiful beach. Part of Businessman in Paradise series. Self portrait. Series taken at Currimundi Beach, Queensland. The clothes I am wearing are those I used to wear in the City of London!

Persoonlijk leiderschap

Het vraagt persoonlijk leiderschap om werkelijk te handelen vanuit je kernwaarden en kernkwaliteiten, en om doelgericht je hart te volgen in je communicatie en gedrag. Wanneer je deze uitdaging aangaat kom je langs pijnlijke ervaringen, uitdagende (groepsdynamische) situaties en successen die je raken. De weg van je hart is geplaveid met je grootste angsten, je diepste drijfveren en de liefde voor jezelf, voor anderen en voor de wereld om je heen.

De missie van Blankestijn & Partners

Door onze opleidingen en trajecten in teams en organisaties willen wij ons steentje bijdragen aan een vreedzame en duurzame samenleving. Door het opleiden van coaches, trainers en managers in het begeleiden van wezenlijke veranderingstrajecten wordt onze cirkel van invloed groter.

Opleidingen voor coaches, trainers en managers

Wij leiden coaches, trainers en managers op om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkelingstocht. In onze visie heb je hiervoor naast vaktechnische kennis en vaardigheden ook jezelf als instrument nodig. Het vraagt stevig en bezield persoonlijk leiderschap om binnen de dynamiek van teams en organisaties de kern van de zaak op tafel te (durven) leggen. Daarnaast heb je coachings- en/of trainerscompetenties nodig om de ontwikkelingstocht kernachtig te begeleiden naar de gewenste resultaten.
Deze combinatie van ‘ziel en zakelijkheid’ maakt onze opleidingen uniek.

Het Stermodel

Het Stermodel van Blankestijn & Partners vormt een rode draad in de werkwijze van de opleiding. Het Stermodel is een krachtig instrument om individuen, groepen of teams te begeleiden bij veranderingsprocessen. Het model helpt om

  • Weerstand en belemmeringen tegen de verandering te onderzoeken en hulpbronnen aan te boren;
  • Bezieling en inspiratie vorm te geven in de praktijk;
  • Nieuw gedrag concreet handen en voeten te geven binnen de organisatiecontext.

Het Stermodel is opgebouwd uit zes ontwikkelingsniveaus: mentaal, emotioneel, fysiek, zingeving, gedrag en omgeving. Alle zes de ontwikkelingsniveaus zijn met elkaar verbonden; een verandering op het ene niveau heeft direct invloed op andere ontwikkelingsniveaus.

Blankestijn & Partners biedt de volgende opleidingen aan:

  • Coachend leiderschap
  • Coachen met ziel en zakelijkheid
  • Teamcoaching voor managers
  • Bezieling en persoonlijk leiderschap

Blankestijn & Partners is een CEDEO-erkend trainings- en opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleidingen voor (team)coaches, trainers en managers. Oprichter en hoofdopleiding Silvia Blankestijn is Trainer van het Jaar 2015-16.

Scroll Up