B&T academie (onderdeel van B&T organisatieadvies bv)

De B&T academie is onderdeel van B&T organisatieadvies met adviseurs die allemaal gedreven zijn om een bijdrage te leveren aan goed onderwijs met een diversiteit aan voor het onderwijs relevante expertise. We achterhalen vragen achter vragen en werken waarderend én scherp. Dit doen wij als partner voor al die onderwijsprofessionals die blijven dromen van nog meer positieve impact op het leren van leerlingen, én die net als wij die dromen willen waarmaken. Onze gekwalificeerde begeleiders lopen dagelijks in het onderwijs rond. Dit betekent dat we de taal spreken, op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen en de trends en dynamiek van de sector kennen.

Uw professionele ontwikkeling

Voor u als professional in het onderwijs is ontwikkeling een continu proces. Tenminste, als u uw functie met plezier wilt vervullen en daadwerkelijk van waarde wilt zijn voor uw organisatie, het onderwijs en de leerlingen. Uiteraard zorgt u ervoor dat u op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied. Kennis en vaardigheden verdienen nu eenmaal onderhoud. Tegelijk betekent werken in het onderwijs ook dat u niet alléén kunt vertrouwen op uw kennis en vaardigheden. U krijgt elke dag weer te maken met nieuwe, unieke situaties, waarvoor nu eenmaal geen protocol bestaat. Hoe u dán het beste handelt, kunt u in geen enkel handboek vinden. Het is aan uzelf om continu te reflecteren op uw eigen handelen en uw repertoire te blijven uitbreiden. Daarbij komt dat uw leiderschapsopgave verandert in de tijd, door uw eigen ontwikkeling of door veranderingen in uw context of de focus van uw organisatie. Aandacht voor die veranderingen helpt te reflecteren op uw leiderschapsontwikkeling, op uw rol en vooral op wat u te overwinnen heeft om doelen te bereiken. De B&T academie begeleidt u daarbij. Samen werken we aan uw professionele ontwikkeling als schoolleider.

Het aanbod van de B&T academie

De B&T academie begeleidt u met door het Schoolleidersregister gecertificeerde leergangen (formeel leren) en met maatwerktrajecten, passend bij uw leervraag en leerstijl. Met management development-trajecten, coaching, 360 graden-metingen en ontwikkelassessments. In het voorjaar van 2018 verwachten wij de status van professioneel beoordelaar van het Schoolleidersregister te krijgen. Vanaf dat moment kunt u ook bij ons terecht om informeel leren te laten valideren.

Over B&T

Naast de B&T academie, bestaat B&T uit B&T organisatieadvies, B&T interim-management, B&T werving & selectie en het B&T communicatiecollectief. B&T gelooft in de jeugd en in onderwijs dat jongeren helpt hun plek te vinden. Daarom werken wij in het onderwijs. Met, naast en voor u. Van de klas tot aan de bestuurskamer en van leraar tot raad van toezicht. En alles daartussen. Met oog voor kinderen en leraren en verstand van processen en organisaties. Wij willen het verschil maken voor mensen en organisaties. We brengen teweeg, presteren met passie, vinden de juiste mens voor de juiste plek en (laten) leren met impact. En dit al meer dan 25 jaar.

B&T is lid van de ROA, bezit CEDEO-erkenning en voert opdrachten uit conform de ISO-9001 kwaliteitsnormering.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.vbent.org

Scroll Up