Bureau KIKKEN

Organisatie ontwikkelaars met impact

Elke interventie die wij doen raakt het grotere belang. Dat is wat wij willen: impact hebben op organisaties. In het klein de wereld een beetje beter maken, daar begint het. Bij onszelf. En door organisaties en mensen te helpen, zodat ze bereiken wat zij willen. Wij zijn er voor organisaties die vinden dat ze naast een zakelijke, ook een maatschappelijk opdracht hebben. Dat kan in allerlei branches, waaronder het onderwijs, de kinderopvang, de zorg of bij de overheid.

In onze aanpak blijven wij scherp op de betekenis, de zin van dingen. Het gaat om het resultaat en of dat recht doet aan de betekenis. Dat kan het gedachtegoed zijn, de koers of de opdracht. In de transformatie hebben wij voortdurend verbinding met de verschillende groepen in de organisatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de impact die wij samen met jou tot stand brengen. Wij hebben een brede expertise op het vlak van strategie en positionering, fusies en organisatiesamenwerking, leiderschap en teamontwikkeling, organisatie-inrichting en besluitvorming, cultuur-en transformatieprocessen, interim-en projectmanagement en trainingen en workshops.

Onze jarenlange ervaring met samenwerkingsprocessen en de branches onderwijs en kinderopvang  hebben we samengebracht in een professionaliseringsaanbod voor schoolleiders en managers kinderopvang die samen (gaan) werken in kindcentra.

Het aanbod bestaat onder andere uit een achtdaags Leerarrangement directeur kindcentrum en een driedaagse Masterclass Strategie, bedrijfsvoering & financiën. We hebben ook een aanbod waar meerdere organisaties op eenzelfde moment gebruik van kunnen maken.

Onze trainingen stemmen wij qua inhoud en vorm af op de impact die jij nodig hebt om je uitdagingen te realiseren. Zij worden verzorgd door ervaren organisatie ontwikkelaars van bureau KIKKEN BV. Zij hebben allen branche-ervaring in onderwijs en kinderopvang en zijn door de wol geverfd in organisatie ontwikkeling.

Vragen? Voor meer informatie, neem contact op met 0485 – 346 369 of 06-517 113 80 en zie onze website www.bureaukikken.nl

Vaardigheden

Gepubliceerd op

31 juli 2018

Scroll Up