Business School Nederland

Business School Nederland
Business School Nederland een door de Minister van Onderwijs erkende University of Applied Sciences. Wij noemen onszelf een business school omdat onze belangrijkste opleidingen, zoals de Master in Business Administration (MBA) en de DBA, in het buitenland meestal in een business school zijn ondergebracht. Ons doel was en is om meer managers met Action Learning toe te rusten en inmiddels heeft dit geresulteerd in een wereldwijd BSN-netwerk met 12 partnerscholen in landen als China, Zuid-Afrika, Tsjechië, Nigeria, Ghana, Egypte en Suriname.

Action Learning als leermethode
In al haar opleidingen maakt Business School Nederland gebruik van Action Learning-uitgangspunten. Er zijn vele definities van Action Learning maar het komt er in de kern op neer dat als je daadwerkelijk meteen toepast wat je geleerd hebt, je pas écht leert. Autorijden leer je pas echt in de praktijk, zwemmen leer je niet op het droge. Daarom richten we ons in onze opleidingen op hoe je goed actie kunt vertalen naar de praktijk en hoe je daarvan kunt leren. Zo oefen je direct in je eigen praktijk/organisatie. Learn to act, act to learn. Het klinkt zo simpel, maar zo is het niet.

Erkende kwaliteit
BSN bestaat sinds 1988 en is al eerder uitgeroepen tot beste MBA in 2006 (Intermediair) en 2012 (Management Team). De International Action Learning MBA is in 2017 voor het tweede jaar op rij onderscheiden als Europese ‘Tier One’ opleiding. Tevens behoren we nu ook de Top 20 van beste wereldwijde business schools. Onze MBA-opleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd.

Scroll Up