COMEET

Specialist in praktijkgerichte cursussen Onderwijs financiën

Wie is Comeet?

Comeet is al vele jaren gespecialiseerd in het verzorgen van beroepsgerichte cursussen voor onderwijsinstellingen op bedrijfseconomisch gebied.

De leergang onderwijs financiën bouwt kennis over de financiële kant van het onderwijs op vanaf de bodem tot het niveau waarop u in staat bent een volwaardig gesprekspartner te zijn voor uw controller, accountant en andere financiële professionals

Al jaren worden de cursussen van Comeet gewaardeerd met gemiddeld een score van een 8,5 !!!

Comeet is een samenwerkingsverband tussen AREP Accountants & Belastingadviseurs en WD Consultancy.

Docenten uit de praktijk!
De cursussen worden verzorgd door docenten die in verschillende rollen werkzaam zijn in het onderwijs veld .

De ruime praktijkervaring in het onderwijs van de docenten staat tevens borg voor een echte “probleem-oplossende” informatieoverdracht. Deze cursussen zullen veel onderwijsmanagers en (g)mr leden helpen bij het vergemakkelijken en verbeteren van hun dagelijks werk.

Warner Dijkstra is een ervaren docent die gepokt en gemazeld is binnen de onderwijsbranche. Als interim manager heeft hij jarenlange ervaring binnen het PO, VO en ROC werkveld. De afgelopen jaren heeft hij verschillende bedrijfseconomische opdrachten binnen het onderwijs vervuld. Hij ondersteunt College van Besturen en (algemene) directies op het gebied van o.a. bezuinigingsoperaties, organisatie ontwikkeling, formatiebeheersing, jaarrekeningtrajecten, het opstellen van een meerjarenbegroting, het inrichten van planning & control cycli en procedures. Daarnaast ondersteunt en adviseert hij (g)mr-leden met verschillende financiële analyses.

Gert van de Werken is werkzaam als registeraccountant. In die hoedanigheid controleert en certificeert hij onder andere jaarrekeningen van onderwijsinstellingen. Daardoor is hij uitstekend op de hoogte van alle vereisten waaraan de verslaggeving en de inrichting van de organisatie moet voldoen.
Regelmatig treedt hij op als adviseur van (g)mr’s. Zijn ervaring als docent heeft hij opgedaan als (parttime) docent aan de HEAO. Verder verzorgt hij nog regelmatig cursussen binnen de beroepsorganisatie voor collega accountants.

Scroll Up