Epsedean

Robert Mentink werkt vanuit Epsedean voor onderwijsorganisaties. Robert is tevens managing partner en kernopleider bij de Thomas More Leiderschapsacademie en auteur van diverse artikelen en van het boek ‘Ontsokkeld Leiderschap. Over zinvol leidinggeven in onzekere tijden‘.

Ik wil graag bijdragen aan organisaties waar mensen zinvol en vol zin werken en waarin ‘het waartoe’ van het onderwijs én de menselijke waardigheid centraal staan.

Uitgangspunten voor de inhoud van de modules:
De basis van de organisatie is op orde: het waartoe, de gedeelde principes in denken én doen en de ondersteunende systemen en processen, die in dienst staan van het waartoe van het onderwijs;

  • Leidinggevenden die sturen op zelfsturing in verbinding, die leiderschap organiseren en leiderschap tonen, die zichzelf kennen en zichzelf vanuit zelfbewustzijn voortdurend ontwikkelen;
  • Leraren die gaan voor ontwikkeling, die gezamenlijk en individueel eigenaar zijn van het leren en ontwikkelen van leerlingen, van het ontwikkelen van onderwijs en van hun professionele identiteit.

De modules worden In Company aangeboden. Gevraagde investering in overleg met opdrachtgever

Scroll Up