EVANO consultancy i.s.m. Printemps advies

Leiderschap

Als (startend) schoolleider heeft u te maken met veel verschillende mensen met veel verschillende achtergronden. Het is een kunst om al deze verschillen te managen en te leiden op een voor u passende wijze. Kennis en inzicht op het eigen leiderschapsgedrag stimuleert de leider in zijn/haar communicatie met de ander. Wij werken met een enthousiasmerende tool, die inspirerend werkt voor iedere gedragsstijl.

De Wereld van Verschil

MapsTell gelooft in de kracht van visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie: De Wereld van Verschil. Deze wereld is gebaseerd op de DISC methode die uit gaat van vier primaire hoofdstijlen in gedragsexpressies: Daadkrachtig (D), Invloedrijk (I), Stabiel (S) en Consciëntieus (C). De Wereld van Verschil bestaat uit zestien PersonalMaps die elk een andere gedragsstijl tonen. Van deze wereld is een landkaart gemaakt die we in de leergang gebruiken. Door het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers op een toegankelijke en bijzonder leuke manier inzicht in zowel hun eigen als elkaars gedrag. Deelnemers krijgen een persoonlijke analyse (de roadmap) die inzicht geeft in de eigen gedragsstijl.

Wie zijn wij ?

EVANO consultancy en Printempsadvies verzorgen trainingen voor het onderwijs, overheidsinstellingen en bedrijven. Ons aanbod is gericht op het ontwikkelen van krachtig leiderschap vanuit de Wereld van Verschil. We werken samen met ervaren onderwijs- en communicatieadviseurs, trainers en projectbegeleiders.

 

Eveline van Ommeren is een bevlogen onderwijsadviseur, interim schoolleider en trainer / coach. Zij heeft haar sporen verdiend in het onderwijs en kent de praktijk van binnenuit.

 

Hans Scholten is een ervaren communicatieadviseur en trainer. Hij heeft gewerkt voor veel verschillende organisaties en overheden en is ook al lang actief voor het onderwijs.

 

Scroll Up