Management Drives

Management Drives is hét expertisecentrum op het gebied van drijfveren.

Management Drives Onderwijs is gedreven om vanuit een waarderende grondhouding een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van mensen binnen onderwijsorganisaties. Wij streven ernaar om eenieder vanuit zijn kracht zijn werk met plezier te laten doen. Vanuit de passie voor ontwikkeling streven wij ernaar een optimaal onderwijsklimaat te creëren waarin de beste (leer)opbrengsten behaald worden.

Wij adviseren binnen de gehele onderwijswereld, ons productaanbod varieert van drijfverensessies voor teams tot verdiepingsmodules o.b.v. drijfveren voor teams, individuele coaching en op maat gemaakte programma’s en trainingen.

Specifiek voor het PO richten wij ons op besturen, directeuren en leerkrachten door middel van inzicht in drijfveren en gedrag. Hierdoor ontstaat een basis voor het effectiever functioneren van het individu, het team en de onderwijsinstelling als geheel. Ons uitgangspunt is de Management Drives vragenlijst, speciaal ontwikkeld voor mensen werkzaam binnen het onderwijs.

Naast het expertisecentrum voor drijfveren is Management Drives opleidingscentrum. Wij bieden – met de certificeringsopleiding ‘Management Drives Individuele Profielen’ – schooldirecteuren, leidinggevenden en (staf)medewerkers de mogelijkheid zelf te kunnen werken met Management Drives. Zij zetten Management Drives actief in bij de aansturing van hun mensen, bij werving en selectie, bij het samenstellen van effectief werkende teams. Tevens wordt Management Drives ingezet bij het verbeteren en ontwikkelen van gewenst gedrag, o.a. op het gebied van samenwerking en feedback. Door ons gecertificeerde partners betrekken wij actief. Vanuit een hechte community worden onze partners gecoacht in verdiepings-methodieken om zodoende het persoonlijk leiderschap van mensen te stimuleren en de algehele onderwijskwaliteit te verbeteren.

Scroll Up