NSO-CNA Leiderschapsacademie

NSO heeft op 1 januari 2016 de krachten gebundeld met CNA. Samen vormen wij NSO-CNA Leiderschapsacademie: koploper in opleidingen voor onderwijsleiderschap en schoolontwikkeling in Nederland, met meer dan 25 jaar ervaring in wetenschap en praktijk.

NSO-CNA Leiderschapsacademie is een opleidings-, expertise- en kenniscentrum. NSO-CNA helpt onderwijsleiders om krachtiger in hun leiderschap te staan en bij te dragen aan goed onderwijs. In hoogwaardige, interactieve opleidingen delen wij onze passie voor leiderschap en het verlangen om onderwijsorganisaties in hun eigen context tot bloei te brengen.

Van orientatie tot directietafel
Ons aanbod bestrijkt het hele groeipad van een onderwijsleider. Alle opleidingen zijn professioneel, persoonlijk en praktijkgericht. Docenten en begeleiders hebben stevige wortels in de praktijk van onderwijs, management en leidinggeven. Die ervaring koppelen zij aan state-of-the-art-leermodellen en onderzoek.

Naast een middenmanagementopleiding en een master verzorgen wij ook open opleidingen, maatwerk op het gebied van leiderschaps- en schoolontwikkeling en praktijkgericht onderzoek.

Erkenningen
De opleidingen Master of Educational Management (MEM) en Master Integraal Leiderschap (MIL) zijn is door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie) geaccrediteerd als professionele masters. Voor meer informatie: www.nvao.net/over-nvao.

De opleidingen Basis- en Vakbekwaam zijn erkend door het schoolleidersregister PO en tellen voor de basisregistratie. De meeste modules van de MEM leveren studiepunten op voor herregistratie in het schoolleidersregister PO.

NSO-CNA is opgenomen in het Centraal Register Korte Beroepsonderwijs (CRKBO). Voor meer informatie: www.crkbo.nl/register.

Scroll Up