Pas Management Consultancy

Pas Management Consultancy is de academy die drs. C. (Camiel) Pas heeft opgericht om unieke opleidingen en trainingen te verzorgen in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Alle opleidingen en trainingen worden afgestemd op de specifieke deelnemers wensen waardoor programma’s aansluiten op dat wat voor deelnemers de meeste meerwaarde heeft in hun werk.

Binnen het onderwijs wil de Pas Management Consultancy directeuren inspireren, stimuleren om van en met elkaar te leren en kennis en ervaringen te delen over dat wat van werkelijke waarde en betekenis is voor het leren van kinderen. Tijdens het volgen van één of meerdere van de 7 professionaliseringsthema’s daagt Pas Management Consultancy directeuren uit om actief de transfer te maken van dat wat aan bod komt naar de dagelijkse werkpraktijk.

De bijeenkomsten, veelal in de vorm van tweedaagse programma’s met een avonddeel, bieden een veelheid en diversiteit aan nieuwe kennis, ervaringen en inzichten en de mogelijkheid daar verdiepend over in gesprek te komen met andere deelnemers en aanwezige experts. De programma’s zijn geschikt voor deelnemers die op een actieve en betrokken manier samen willen leren, maar vragen ook om bereidheid zelf input te leveren tijdens het programma.

De programma’s zijn zo opgebouwd dat het leren en verwerken van het materiaal primair plaatsvindt tijdens de dagen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

8 mei 2017

Scroll Up