RSM, Erasmus University

De Parttime Master Bedrijfskunde opleiding is een wetenschappelijke en praktijkgerichte opleiding voor professionals die een stap willen maken in hun carrière, en een drijvende kracht achter positieve verandering wil zijn. De primaire focus van de Parttime Master Bedrijfskunde ligt op de ontwikkeling van leiders met innovatieve ideeën voor een duurzame toekomst. De opleiding is voor denkers én doeners, die een unieke meerwaarde willen creëren voor zichzelf, voor hun organisaties en voor de maatschappij.

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) wordt consequent gerekend tot de top 10 meest toonaangevende business schools van Europa. Iedere docent verricht grensverleggend onderzoek dat internationaal befaamd is en bekend staat om de praktische relevantie en toepasbaarheid.

Voor wie is deze opleiding?

De Parttime Master Bedrijfskunde is gericht op professionals met minimaal drie jaar werkervaring, die hun horizon willen verbreden, positieve verandering in de wereld willen brengen, en een verdere stap in hun carrière willen maken. De opleiding is gedurende twee jaar te volgen. Colleges zijn één a twee avonden in de week en deels online voor te bereiden.

Colleges

De opleiding is opgedeeld in vier semesters. In het eerste semester zijn er één tot twee avonden per week colleges. In het tweede semester kan het – afhankelijk van de keuze van de verdiepingsvakken – voorkomen dat er in een week drie colleges worden gegeven. De avondcolleges zijn van 19:00 tot 21:45. Aan het einde van elk semester kunnen er op twee of drie zaterdagochtenden tentamens worden afgenomen.

Vakken

Bij RSM wordt veel aandacht besteed aan de verdieping en de wetenschappelijke onderbouwing van bedrijfskundige kennis. Na de basisvakken bieden wij u de keuze uit negen verdiepingsvakken en zes specialisatievakken. Naast strategie, leiderschap, management en bestuur, management van verandering en financieel management, kunt u kiezen voor new business: innovatie en ondernemerschap, strategische marketing, human resource management, business information management of operational excellence.

Scroll Up