TIAS School for Business and Society

De wereld verandert in hoog tempo. Technologische, economische en sociale ontwikkelingen volgen elkaar razend snel op. Bedrijven en instellingen zijn op zoek naar een duidelijker zingeving van hun activiteiten. Bij TIAS School for Business en Society werken we vanuit de gedachte dat economisch succes en maatschappelijke vooruitgang hand in hand gaan. Business is society en society is business, ze kunnen niet zonder elkaar. Business, overheden en samenleving hebben de uitdaging om in co-creatie de oplossingen voor morgen te realiseren. TIAS faciliteert hen bij hun zoektocht in deze nieuwe context.

“Dat doen we bij TIAS door het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering”, zegt Dean en director, prof. Kees Koedijk. “Andere vragen te stellen om te weten hoe het echt zit. Op zoek naar antwoorden met impact op organisaties, business en de samenleving. Nieuw leiderschap, van mannen en vrouwen die op de lange termijn denken. Professionals die aanvoelen wat de maatschappij nodig heeft, haar daarin willen opvoeden en daar onderdeel van willen zijn. En die begrijpen dat bedrijven en instellingen alleen succesvol kunnen zijn als ze ook hun maatschappelijke rol oppakken in plaats van alleen een focus op winst.

Onderzoek

Nieuwe perspectieven vragen niet alleen om kwalitatief hoogwaardig onderwijs, maar ook om hoogwaardig toegepast onderzoek. Aan TIAS zijn ruim 100 hoogleraren verbonden, allen met een zeer rijke ervaring in zowel de academische wereld als de praktijk.

Zij stellen nieuwe vragen in toegepast onderzoek dat TIAS organiseert in haar LABS. Dat zijn open platformen waar onze hoogleraren samenwerken met deelnemers van de opleidingen en met organisaties uit de private en publieke sector.

Co-creatie

De complexe uitdagingen van morgen vragen in toenemende mate om samenwerking tussen business, overheden en maatschappelijke organisaties. Nieuwe allianties tussen complementerende bedrijven en instellingen voor de ontwikkeling van nieuwe ideëen en kennis en het genereren van creativiteit en onderscheidend vermogen. TIAS heeft partnerships met een breed scala aan bedrijven en instellingen in haar LABS. Daarnaast faciliteren wij de ontmoeting tussen zeer diverse bedrijven om co-creatief met elkaar te denken en te innoveren.

Scroll Up