Selecteer een pagina

Aanbod dat 3 deelthema’s afdekt

Action Learning Practitioner

Deze intensieve tweedaagse training Action Learning Practitioner is voor deelnemers die meer willen weten en begrijpen van Action Learning, voor de schoolorganisatie op basis van Action Learning een verander- of leiderschapsprogramma willen maken, hun teams willen faciliteren in het oplossen van complexe problemen of overwegen de training action learning coach te gaan volgen.

Bekijk dit aanbod

Action Learning Coach

Wil jij leren om d.m.v. Action Learning een pro-actieve en duurzame bijdrage te leveren aan organisatieveranderingen, innovaties binnen je team te realiseren en tegelijk werken aan je persoonlijke effectiviteit? Tijdens de training leer je om via Action Learning teams te coachen, programma’s te organiseren en tegelijkertijd je persoonlijke vaardigheden aan te scherpen.

Bekijk dit aanbod

Module Onderzoek 2

Professionele schoolleiders kunnen aan anderen uitleggen wat zij in hun school hebben gedaan, waarom en wat het resultaat daarvan is geweest. Die transparantie dient niet alleen de externe kwaliteitscontrole door het bestuur en de inspectie. Onderzoek geeft inzicht in gezichtspunten van collega’s, ouders, peers en andere organisaties. Dit is feedback waarmee verdere verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Onderzoek is daarmee onderdeel van de kwaliteitscyclus.

Bekijk dit aanbod
Scroll Up