Selecteer een pagina

6. Leidinggeven aan verandering

Kennis- en kwaliteitsontwikkeling in het onderwijs

Tijdens de leergang ‘Kennis- en kwaliteitsontwikkeling in het onderwijs’ leert u welke ruimte u heeft om optimale leeropbrengsten te genereren in de meest brede zin voor kinderen en jongvolwassenen. U krijgt de meest actuele inzichten in de vaardigheden die hierbij gevraagd worden en u wordt meegenomen in de best practices binnen het onderwijs. De door u te ontvangen praktische handvatten zorgen ervoor dat u direct aan de slag kunt binnen uw eigen school(organisatie).

Bekijk dit aanbod

Ondernemen in het onderwijs

Tijdens de leergang ‘Ondernemen in het onderwijs’ leert u welke ruimte u heeft om te ondernemen binnen het onderwijs, hoe u leiding geeft aan een ondernemende organisatie en leert u denken en uitvoeren als een ondernemer. U krijgt inzicht in de vaardigheden die gevraagd worden van een onderwijsondernemer en krijgt voorbeelden aangereikt van succesvolle ondernemende schoolorganisaties. De praktische handvatten zorgen ervoor dat u direct aan de slag kunt binnen uw eigen school(organisatie).

Bekijk dit aanbod

Zelfsturing in het onderwijs – Leidinggeven aan verandering!

Tijdens de leergang ‘Zelfsturing in het Onderwijs’ leert u welke ruimte u heeft om de veranderingen binnen het onderwijs vorm te geven en hoe u leiding geeft aan een schoolorganisatie in beweging. U krijgt inzicht in de vaardigheden die gevraagd worden van een ‘onderwijsveranderaar’ en krijgt voorbeelden aangereikt van succesvolle verandertechnieken in schoolorganisaties. Tevens krijgt u praktische handvatten om onder andere de kwaliteit van uw leraren beter te benutten en hun talent beter te ontsluiten. Door te denken binnen én buiten de huidige onderwijskaders blijken er veel meer concrete veranderingen mogelijk dan u tot op heden wellicht voor mogelijk hebt gehouden.

Bekijk dit aanbod
Scroll Up