Selecteer een pagina

1. Persoonlijk leiderschap

Programma Signatuur, leiderschap met positieve impact

Jij bent eraan toe om door te groeien. Om impact te creëren vanuit jouw unieke bijdrage. Jij wilt jezelf doorgronden in deze fase van jouw carrière om jouw uniciteit in te zetten. Dat zal jou en jouw omgeving blij maken en je doet met gemak je werk. Het materiaal in dit programma is divers en de hoeveelheid is groot. Lezen, luisteren, kijken en doen wisselen elkaar af. Gun jij jezelf te leven vanuit jouw signatuur?

Bekijk dit aanbod

Leidinggeven aan een professionele teamcultuur

Onderwijsontwikkeling en innovatie zijn aan de orde van de dag. Daar is een ontwikkelingsgerichte teamcultuur voor nodig. Hoe zorgt u dat de autonome leerkracht onderdeel uitmaakt van een teamcultuur waarin gezamenlijke ontwikkeling en innovatie vorm kan krijgen? We creëren tijdens deze leergang het fundament tot effectieve verandering: Passend leiderschap in een professionele teamcultuur. De leergang biedt praktisch en toepasbare methodieken die zowel het leiderschap als de professionele teamcultuur ontwikkelen. Woltring & Dair delen graag de ervaring in deze boeiende leergang.

Bekijk dit aanbod

Verandermanagement

De leergang verandermanagement is ontwikkeld voor professionals die betrokken zijn bij interne veranderprocessen of verantwoordelijk zijn voor een veranderopdracht. De leergang bestaande uit 7 modules gegeven door kennisexperts en praktijkprofessionals biedt u in de breedte de actuele thema’s uit de veranderkunde. U leert een brug slaan tussen de theoretische concepten, de weerbarstige praktijk én uw eigen rol als verandermanager. U leert vraagstukken te bezien vanuit verschillende invalshoeken en ontwikkelt uw eigen visie op uw organisatievraagstuk.

Bekijk dit aanbod

Strategisch Leiderschap

De leergang Strategisch Leiderschap is geschikt voor leiders die een onderbouwde strategie willen ontwikkelen – daarvoor de voorwaarden willen creëren in hun organisatie en hun stakeholders willen inspireren en meenemen in deze koers. In 7 modules met uiteenlopende visies van kennisexperts en praktijkprofessionals, ontwikkelt u zich tot strategisch leider. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: conceptueel denken over de toekomst, strategie en waardecreatie, marktwerking en positionering, ondernemerschap en samenwerken en innovatie en business development.

Bekijk dit aanbod

Psychologie in Organisaties

Wilt u als leidinggevenden inzicht in gedrag en organisatiepsychologie om mensen beter te kunnen verbinden en motiveren? In de leergang psychologie in organisaties krijgt u handvatten aangereikt om de schijnbaar ondoorgrondelijke processen geassocieerd met gedrag te onderzoeken en de karakteristieke patronen te herkennen en onderscheiden. U bestudeert hoe gedrag ontstaat en hoe het begrepen en veranderd kan worden. De kennisexperts en praktijkprofessionals zetten u aan tot visievorming en de vertaling naar uw eigen praktijk.

Bekijk dit aanbod
Scroll Up