Selecteer een pagina

Professioneel beoordelaar

Informeel leren Knooppuntenroute-aanpak

Je bent al jaren schoolleider en dagelijks stond en staat ontwikkeling van je school centraal en daardoor (on)bewust de voortdurende ontwikkeling van jezelf. Nu is het moment gekomen dat je jouw ontwikkeling inzichtelijk kunt, of voor je gevoel, moet maken. Dit ‘moeten’ roept doorgaans veel weerstand op. Wil je liever ‘ont-moeten’? Dan is onze knooppuntenroute-aanpak, waarmee je je ontwikkeling op de kaart kunt zetten vast iets voor je. Ons team gaat graag met je ‘on-route’!

Bekijk dit aanbod

Professioneel beoordelaar

Schoolleiders vinden formele leerroutes veelal tijdsintensief, onvoldoende praktijkgericht, en vinden het lastig om een ontwikkelthema te kiezen. Dankzij herregistratie via de online iGROW leermethode, werk je op elk gewenst moment aan je leerdoel. Een professionele mentor geeft je direct feedback op je verrichtingen waarmee je het geleerde direct in de praktijk brengt. Met de MentesMe keuzehulp kies je het meest relevante thema. Omdat alle professionaliseringsthema’s en wildcard ondersteund worden, realiseer je je herregistratie op 1 plek met een compleet groeidossier.

Bekijk dit aanbod

Professioneel beoordelaar

B&T valideert uw informeel leren met professioneel beoordelaars die het onderwijs van binnenuit kennen. U kiest een professionaliseringsthema en vult uw digitaal dossier aan de hand van 8 opdrachten. Optioneel begeleiden wij hierbij. Eventueel kiest u voor de inzet van een reflectie-instrument. Op basis van uw inbreng in uw dossier toetsen wij in een assessmentgesprek uw substantiële ontwikkeling. U ontvangt een certificaat dat u uploadt in het Schoolleidersregister PO voor uw herregistratie.

Bekijk dit aanbod

Waardering Professionele Ontwikkeling

Er zijn vele wegen naar herregistratie. Iedereen leert iedere dag wel iets bij. Iedere keer als er een uitdaging op uw pad komt, heeft dit effect op uw ontwikkeling. Vigor biedt optimale ondersteuning bij het vormgeven van een persoonlijk ontwikkelplan, bij de ontwikkeling in de werksituatie en het opstellen van het portfolio. Vigor zorgt door een aan de EVC-methodiek ontleende aanpak voor onafhankelijke ondersteuning en waardering van formeel en informeel leren en daarmee voor herregistratie bij het Schoolleidersregister PO.

Bekijk dit aanbod

Assessment voor herregistratie

De herregistratie via de individuele informele leerroute bestaat bij SLIM uit het invullen van een intakeformulier, een 360°-feedbackvragenlijst en een validerend gesprek. Het verzamelen of aanleveren van bewijsstukken is niet noodzakelijk. Het validerend gesprek is een verdiepende / onderzoekende dialoog waarbij het reflecteren op ervaringen centraal staat. Naast het vaststellen of er een substantiële ontwikkeling is doorgemaakt op een thema, geven wij tevens advies gericht op de verdere professionele ontwikkeling.

Bekijk dit aanbod
Scroll Up