Selecteer een pagina

3.2 Professionele leergemeenschap

De Betere Basisschool

De Betere Basisschool verhoogt de opbrengsten en verbetert duurzaam de kwaliteit van de school. De prestaties van de kinderen worden beter en de school wordt effectiever. Dit wordt gerealiseerd door de school op basis van verantwoord verandermanagement zo planmatig te laten werken dat onderwijsvernieuwingen die u wilt aanbrengen goed geïmplementeerd worden en uw investeringen echt renderen.

Bekijk dit aanbod

Lead Like a Champion

Wanneer is een school effectief? Om te beginnen als er heel goede leerkrachten voor de klas staan die hun tijd effectief besteden aan het geven van heel goede lessen. Een schoolleider die het voor elkaar krijgt dat deze goede leerkrachten de goede dingen doen, is echter zeker zo belangrijk. Excellente, succesvolle schoolleiders geven prioriteit aan de ontwikkeling van de leerkracht; zij besteden veel tijd aan observeren en feedback geven. De training Lead Like a Champion gaat over opbrengstgericht leiderschap. U maakt kennis met de hefbomen die hiervoor nodig zijn.

Bekijk dit aanbod

Masterclass OGW 4D

De masterclass, die bestaat uit vier trainingsdagen, beoogt een structurele, duurzame verandering binnen uw team. Het motto is: leer zelf duiden en zelf doen. Zo bouwt u aan een duurzame verandering.

Bekijk dit aanbod
Scroll Up