Selecteer een pagina

8. Wildcard

Post-leerKRACHT Leergang Lean voor Schoolleiders

Verder groeien met continu verbeteren in jouw team? Deze leergang is bedoeld voor schoolleiders die zich na 1 of 2 jaar deelname aan het leerKRACHT-traject, verder willen ontwikkelen in LEAN.
Dit betekent aansluiten bij jullie werkwijze van continu verbeteren met de leerKRACHT-methodiek en Lean technieken inzetten om teams te kunnen bouwen en begeleiden die elke dag samen hun onderwijs verbeteren. Lesdagen zijn gericht op Lean instrumenten toepassen en jouw Lean leiderschap.

Bekijk dit aanbod

Teamcoaching op wendbaarheid

In 4 lesdagen leer je teams verantwoord te coachen in continu verbeteren en duurzame ontwikkeling vanuit collectief eigenaarschap. Vanuit de combinatie van systeem -en progressiegerichtheid en de agile principes. Leer schakelen tussen focus op content en op processen. Leer kijken naar, en reageren op, teaminteractie en teamdynamiek in termen van team- en procesvolwassenheid. Je leert patronen in interactie te onderkennen die stagnerend werken in duurzame ontwikkeling van het team en deze bespreekbaar te maken.

Bekijk dit aanbod

Coachend leiderschap 3.0

In deze opleiding ligt je focus op hoe je vanuit je eigen visieverhaal de krachten in het team weet aan te spreken. Je leert je kijkwijze als coachend leider te verbreden en teams professioneel te coachen in hun performance én in het collectief eigenaarschap voor het proces vanuit systeem- en progressiegerichte principes. Je wordt je bewust van je eigen bijdrage en de effecten ervan en zet deze om in persoonlijke leerdoelen en betekenisvolle stappen.

Bekijk dit aanbod

Bouwen aan een veerkrachtige school

Veerkracht is de vaardigheid van een persoon om met onverwachte situaties, veranderingen en tegenslagen op een gezonde wijze om te gaan. In een tijd van continue en snelle veranderingen, waarbij stress en stressgerelateerde ziekte veelvuldig voorkomen, is het van belang om als schoolleider de juiste voorwaarden te scheppen om een veerkrachtige organisatie te ontwikkelen. En, niet onbelangrijk, zelf ook een gezond evenwicht te behouden. Deze training kun jij direct in de praktijk inzetten!

Bekijk dit aanbod

Verkennende leergang bestuurlijk leiderschap

Heb je interesse in het vak van bestuurder? Maar weet je nog niet goed of je hiervoor de juiste ervaring en competenties bezit? Kies dan deze verkennende leergang van 5 dagen. Gedurende een periode van een half jaar, krijg je inzicht in de bestuurdersrol en neem je je eigen bestuurlijke opgave mee uit de praktijk. Gedurende vele reflectie momenten word je uitgedaagd je bestuurdersprofiel stevig neer te zeten.

Bekijk dit aanbod
Scroll Up