Selecteer een pagina

Aanbod

Filosofische Najaarsreeks voor bestuurders, managers en beleidsstrategen

U bent goed in uw vak. Mooi, maar let op! Dit is ook het moment waarop vastgeroeste denkpatronen zich ontwikkelen die een belemmering gaan vormen voor nieuwe oplossingen voor toekomstige problemen.
De Filosofische Najaarsreeks 2020 voor bestuurders en strategen helpt u onafhankelijker te oordelen, effectiever en bewuster te handelen en uw keuzes beter te onderbouwen vanuit verschillende perspectieven. Het verruimt uw denken, van vitaal belang voor de kwaliteit van uw beslissingen in uw werk en in uw leven.

Bekijk dit aanbod

Post-leerKRACHT Leergang Lean voor Schoolleiders

Verder groeien met continu verbeteren in jouw team? Deze leergang is bedoeld voor schoolleiders die zich na 1 of 2 jaar deelname aan het leerKRACHT-traject, verder willen ontwikkelen in LEAN.
Dit betekent aansluiten bij jullie werkwijze van continu verbeteren met de leerKRACHT-methodiek en Lean technieken inzetten om teams te kunnen bouwen en begeleiden die elke dag samen hun onderwijs verbeteren. Lesdagen zijn gericht op Lean instrumenten toepassen en jouw Lean leiderschap.

Bekijk dit aanbod

Teamcoaching op wendbaarheid

In 4 lesdagen leer je teams verantwoord te coachen in continu verbeteren en duurzame ontwikkeling vanuit collectief eigenaarschap. Vanuit de combinatie van systeem -en progressiegerichtheid en de agile principes. Leer schakelen tussen focus op content en op processen. Leer kijken naar, en reageren op, teaminteractie en teamdynamiek in termen van team- en procesvolwassenheid. Je leert patronen in interactie te onderkennen die stagnerend werken in duurzame ontwikkeling van het team en deze bespreekbaar te maken.

Bekijk dit aanbod

Coachend leiderschap 3.0

In deze opleiding ligt je focus op hoe je vanuit je eigen visieverhaal de krachten in het team weet aan te spreken. Je leert je kijkwijze als coachend leider te verbreden en teams professioneel te coachen in hun performance én in het collectief eigenaarschap voor het proces vanuit systeem- en progressiegerichte principes. Je wordt je bewust van je eigen bijdrage en de effecten ervan en zet deze om in persoonlijke leerdoelen en betekenisvolle stappen.

Bekijk dit aanbod

Basis Coaching

Coachen is het begeleiden van persoonlijke en professionele ontwikkelingsvragen. Deze NOBCO-gecertificeerde basisopleiding van 3 lesdagen is gericht op het eigen maken van de basisprincipes en -werkmodellen van het coachen. De 5 Kritieke Succesfactoren vormen het kader voor analyse en interventies. Je leert oordeelloos uitzoomen op hoe knelpunten in stand worden gehouden en hoe je daar progressiegericht binnen eigen mogelijkheden bij kunt aansluiten.

Bekijk dit aanbod
Scroll Up