Selecteer een pagina

Leidinggeven aan Leren

Als schoolleider geef je óók leiding aan leren. Zowel aan het leerproces van leerlingen als dat van docenten en medewerkers. Wat is jóuw visie hierop? Hoe creëer je een leerklimaat dat mensen uitnodigt en verleidt te leren? Dat ontdek je in deze opleiding.

Dus, vanuit welke visie op leren en onderwijzen geef je richting aan die leerprocessen? In deze opleiding leer je de belangrijkste en meest recente inzichten op het gebied van leertheorieën en onderwijsconcepten waar je deze visie op kunt enten. En je leert hoe je samen met de docenten kan werken aan het maken en uitvoeren van deze visie.
Je krijgt veel praktische handvatten om deze inzichten meteen in je eigen praktijk toe te passen en teams en individuen daadwerkelijk tot leren te brengen.

Een groot deel van je leerproces maak je op je eigen school door. Dankzij de gerichte praktijkopdrachten ben jij niet de enige die leert; jouw team en school leren ook!

Deze opleiding is tevens een verplichte module van onze geaccrediteerde masteropleiding Master of Educational Management.

Wat vindt u van dit aanbod?

Heeft u dit aanbod gevolgd? Help andere schoolleiders om een keuze te maken en laat hen weten wat uw ervaring was! Uw e-mailadres vult u alleen in ter verificatie, dit wordt niet bij uw waardering weergegeven.

Waardering

Selecteer uw rating

Selecteer uw rating

Selecteer uw rating

Scroll Up