Geplaatst op

Een website of blog laten maken

Code

Een blog is de ideale aanvulling op je homepage en is al lang meer dan een online dagboek. Blogs stellen u in staat om direct contact te hebben met uw klanten of bezoekers van uw klassieke website, de inhoud kan komen van tutorials tot specialistische artikelen van bekende auteurs in uw branche. Daarnaast levert nieuwe content over relevante onderwerpen altijd een uitstekende bijdrage aan zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Wil je een professionele blog laten maken? Net als bij klassieke websites zijn ook hier een heldere vormgeving en maximale duidelijkheid belangrijk. Precies daarom is het raadzaam om te vertrouwen op een bewezen en veelzijdig contentmanagementsysteem. Met een WordPress-blog geniet je van alle creatieve vrijheid en het toevoegen van nieuwe blogberichten is moeiteloos.

Een professionele blog – het juiste medium voor jou!

Wilt u direct oude en nieuwe klanten aanspreken en online zorgen voor meer klantenbinding? Wilt u een gebruiksvriendelijk platform waarop u uw nieuwste producten, diensten of bedrijfsinformatie online kunt presenteren? Wilt u content dynamisch weergeven en communiceren met uw zakenpartners of klanten zonder veel technische kennis vooraf?

Dan is een blog het juiste medium voor jou!

Meerdere designers helpen je met jarenlange ervaring bij het bedenken en implementeren van een CMS blog. Op basis van WordPress ontwikkelen we samen met jou een mooie blog die past bij jouw bedrijf of project. Geniet van vele voordelen. Hoe zwaar de concurrentie in uw branche ook is of hoe vaak u nieuwe inhoud met klanten en partners wilt delen – met een professionele blog plukt u alle voordelen. Van concept tot creatie en onderhoud, u heeft er geen omkijken naar. Als full-service bureau begeleiden we je bij al deze stappen en laten we je aantrekkelijke oplossingen en verstandige alternatieven zien.

Vriendelijk en vertrouwd met een vast contactpersoon bieden wij u vele extra’s zoals: persoonlijk en intensief advies professionele uitvoering volgens individuele ideeën opleiding in het maken van blogberichten Contactpersoon voor langdurige ondersteuning Als je al een blog hebt, analyseren we graag de sterke en zwakke punten voor je en laten we je zien waarom overstappen naar een WordPress-blog voor jou de moeite waard is!

Een wordpress website laten bouwen is vaak sneller, ziet er enorm goed uit, en is veel makkelijker te onderhouden.